Country House est. 1981

Filters

Category
Category
Colors
Color
Season
Size

Shop

Category
Color
Season
Size

Showing all 4 results

 • WOOLRICH REFLECTIVE ARCTIC PARKA WOOLRICH REFLECTIVE ARCTIC PARKA
  SALE

  WOOLRICH REFLECTIVE ARCTIC PARKA

   762,00
  Select options
 • WOOLRICH SIERRA SUPREME DOWN JACKET WOOLRICH SIERRA SUPREME DOWN JACKET
  SALE

  WOOLRICH SIERRA SUPREME DOWN JACKET

   503,00
  Select options
 • WOOLRICH SIERRA SUPREME VEST WOOLRICH SIERRA SUPREME VEST
  SALE

  WOOLRICH SIERRA SUPREME VEST

   390,00
  Select options
 • WOOLRICH MOUNTAIN COTTON CAMO JACKET WOOLRICH MOUNTAIN COTTON CAMO JACKET
  SALE

  WOOLRICH MOUNTAIN COTTON CAMO JACKET

   459,00
  Select options

Woolrich herenjas

Om jezelf echt goed te beschermen tegen extreme kou, draag je een jas van hoge kwaliteit. De Woolrich herenjas is zo een jas die comfort biedt en de kou effectief tegenhoudt. Ook in Nederland kunnen we die vrieskou gedurende de wintermaanden immers verwachten.

Ontdek waarom de herenjas van Woolrich een hoogwaardig design heeft en hoe je jezelf met stijl en voldoende warmte aankleedt. Pak bovendien de gelegenheid om de herenjassen van onze andere merken te bekijken. Ook van Arte, Arc’ Teryx, zoals de jas van Arc’Teryx en C.P. Company verkopen we tijdloze jassen die je winter na winter aantrekt.

Bescherming tegen de kou

Het voornaamste voordeel van onze Woolrich herenjas is de bescherming die je krijgt op het moment dat je tijdens een koude winterdag naar buiten gaat. De gure wind en lage temperaturen maken geen kans door het wind- en waterdichte materiaal aan de buitenkant en jij houdt je lichaam comfortabel warm door de zachte wollen binnenvoering.

Kwaliteit, tijdloos en stijlvol

Bescherming tegen de kou is één ding, maar je hecht ook waarde aan een stijlvol voorkomen. Draag je een Woolrich parka, dan loop je automatisch met stijl naar buiten. De hoge kwaliteit en het tijdloze design maken dat je opvalt en met klasse over straat gaat.

Bepaal de kleur en uitvoering van de jas die jij wilt kopen, zodat je klasse uitstraalt terwijl de temperaturen beginnen te dalen. Nooit meer heb je last van de kou die niet meer binnen kan dringen én draag je een herenjas die de stijlvolle man in je naar boven haalt.

Woolrich herenjas kopen bij Country House

Er is goed nagedacht over het ontwerp van de Woolrich herenjas en daar mag jij van profiteren. Niet alleen vanwege de bescherming tegen lage temperaturen, ook omdat de jas kwaliteit en klasse uitstraalt. En die gaan een leven lang mee.

Heb je jouw jas gevonden, plaats dan meteen je bestelling. En heb je vragen over onze herenjassen van Woolrich of een van de andere merken? Je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen om je te laten adviseren over onze tijdloze collectie.