Country House est. 1981

Filters

Brands
Brands
Category
Category
Colors
Color
Season
Size

Shop

Brands
Category
Color
Season
Size

Showing all 3 results

 • BARACUTA G4 BARACUTA CLOTH BARACUTA G4 BARACUTA CLOTH

  BARACUTA G4 BARACUTA CLOTH

   429,00
  Select options
 • BARACUTA SUEDE JACKET OVERSHIRT BARACUTA SUEDE JACKET OVERSHIRT

  BARACUTA SUEDE JACKET OVERSHIRT

   599,00
  Select options
 • BARACUTA SUEDE JACKET OVERSHIRT BARACUTA SUEDE JACKET OVERSHIRT

  BARACUTA SUEDE JACKET OVERSHIRT

   599,00
  Select options

Baracuta

Een klassieke, urban of sportieve stijl die bij jou past? Daarvoor draag je de kleding van Baracuta. Dit merk is te herkennen aan stijlvolle en functionele kleding die jouw persoonlijkheid benadrukt. Maak kennis met het Engelse merk waarvan de start teruggaat naar 1912. Een merk dat je anno nu met tijdloze ontwerpen blijft verrassen. Wij hebben deze kleding in onze collectie en laten die graag aan je zien, zowel online als in onze winkel.

Over Baracuta

Al meer dan een eeuw staat Baracuta aan de basis van stijlvolle, innovatieve kledingontwerpen. Denk aan polo’s en T-shirts waarvan de stijl is afgeleid van de klassieke golfsport. Ook buitenkleding die eerder ontworpen was om de vele regen in Engeland het hoofd te bieden. Natuurlijk met oog voor functionele details, maar vooral met oog voor stilistische elementen die het merk uniek maken.

De naam Baracuta heeft een exotische inslag. Dat is niet voor niets. Bij het ontstaan van het merk is deze naam gegeven met het idee om direct internationaal te gaan. Wereldwijd zou de naam bekendheid genieten. Een eeuw later is dat absoluut zichtbaar en zien we de stijlvolle, functionele kleding van Baracuta overal terug.

Baracuta in onze collectie

Ook in onze collectie heeft Baracuta een eervolle plaats. We zijn trots op de kleding van het Engelse merk die past bij onze exclusieve stijl. We wijzen je dan ook graag op de bijzondere ontwerpen in ons assortiment die eigentijds en modern zijn. Kom gerust langs in onze winkel om de kleding van dichtbij te zien, de textiel te voelen en jouw maat te passen.

Baracuta kleding

Baracuta is niet het enige voorname merk dat we in onze collectie vertegenwoordigen. Ook unieke jackets van onder andere Stone Island en C.P. Company zijn onderdeel van het veelzijdig aanbod. Laat je inspireren door de diversiteit aan herenkleren die passen bij een stadse, klassieke of sportieve stijl.

Kleding van Baracuta bij Country House

Ben je op zoek naar een stijlvol merk waarin kwaliteit en functionaliteit de hoofdrol krijgen? Dan wijzen we je graag op de kleding van Baracuta. We hebben een geweldige collectie met bijzondere items die jouw persoonlijke stijl benadrukken. Bekijk ze in onze online shop of kom langs in onze winkel. We helpen je graag aan een aangename winkelervaring waarbij je jouw favoriete kleding vindt. Meer weten over Baracuta of over de andere merken in ons assortiment? Neem vrijblijvend contact met ons op.