Country House est. 1981

Filters

Brands
Brands
Category
Category
Colors
Color
Season
Size

Shop

Brands
Category
Color
Season
Size
It seems we can't find what you're looking for.

Aspesi

Al meer dan 50 jaar oud maar nog altijd tijdloos en modern, dat is het Italiaanse merk Aspesi. Ontstaan in 1969 en sindsdien gespecialiseerd in stijlvolle en functionele kleding voor mannen. Draag je kleding van Aspesi, dan voel je je automatisch de koning te rijk. Niet alleen vanwege de klasse die je erin uitstraalt, ook omdat het comfort eraan bijdraagt dat je volledig jezelf kan zijn.

Ontdek de unieke kleren van Aspesi in onze collectie en bestel je complete outfit in onze webshop. Neem gelijk een kijkje bij Ten C en Stone Island waar je nog meer stijlvolle kledingstukken 

Stijlvolle kleding van Aspesi

Een subtiele en klassieke stijl die iedere man kan dragen. Met de kleding van Aspesi loop je met stijl de deur uit. De basisontwerpen die in de lijn zijn opgenomen zijn toegankelijk voor iedere type man, waardoor je altijd de klasse uitstraalt die je zoekt. Bekijk onze overhemden, truien en broeken die ook in jouw garderobe terug moeten komen en zorg dat je iedere ochtend weer met een zelfverzekerde houding de dag begint.

Functioneel en draagbaar

De tijdloze ontwerpen halen het beste in elke man naar boven. Dat komt door de aandacht voor stijl, maar ook door de functionele aspecten van de kleding. De Aspesi kleding is gemaakt van unieke stoffen die een hoge kwaliteit en lange levensduur waarborgen. En het comfort maakt dat de kleding voor iedereen toegankelijk is. Je voelt hoe het zelfvertrouwen in jezelf een enorme boost krijgt, simpelweg door je te kleden in de draagbare en basic ontwerpen van Aspesi.

We zijn niet alleen trots op de bijzondere ontwerpen van Aspesi in onze rijke collectie. Ook andere vooraanstaande merken mogen onderdeel uitmaken van ons aanbod. Bekijk daarom de designs van C.P. Company of Arte om je te laten inspireren door meer unieke kleding.

Aspesi kleding van Country House

Stijlvol en met zelfvertrouwen de deur uit lopen? Dat kan in Aspesi. Je voelt meteen het comfort en merkt dat de hoge kwaliteit ervoor zorgt dat je de kleding lang goed blijft. Plaats online je bestelling en ga met stijl over straat. Heb je vragen over het merk of over de kleding in ons assortiment? Neem dan contact op en laat je vrijblijvend adviseren.