Country House est. 1981

Filters

Brands
Brands
Category
Category
Colors
Color
Season
Size

Shop

Brands
Category
Color
Season
Size
It seems we can't find what you're looking for.

Mercer

Ben je op zoek naar schoenen die zich kenmerken om hun sportieve uitstraling en comfortabele fit? Maak dan kennis met het merk Mercer. In onze collectie vind je unieke ontwerpen passend bij een sportieve kledingstijl maar zeker ook onder een verfijnde en klassieke outfit. Dat is niet alles. Met name het duurzame aspect staat centraal in de bedrijfsvoering van Mercer. Dat zie je onder andere terug in de keuze voor materiaalgebruik. Ontdek het hier en leer dit merk van Nederlandse bodem kennen.

Over het merk Mercer

De basis van Mercer ligt in Amsterdam in 2013. Het merk produceert schoenen die opvallen door het urban ontwerp dat thuishoort in een metropool als New York. De buitengewone schoenenlijn onderscheidt zich van de standaard en Mercer weet eenieder telkens weer te verrassen met vernieuwende en tijdloze ontwerpen. Het hele proces van ontwerp tot productie gebeurt in-house. Dat maakt de identiteit van het merk nog interessanter.

Mercer

Een belangrijke focus waar het productieproces omheen draait, is de keuze om duurzaam te ondernemen. Ieder onderdeel in het proces, inclusief het gebruik van materialen, wordt vanuit een duurzaam oogpunt gerealiseerd. Zo bestaan de schoenen van Mercer enkel uit materialen die door onder andere Global Recycled Standard, PETA, Piñatex en Leather Working Group zijn gecertificeerd.

Onze collectie

Met Mercer hebben we een stijlvol, duurzaam en tijdloos merk in onze collectie. Daar zijn we erg trots op. Niet alleen omdat de unieke ontwerpen naadloos passen bij de eigentijdse stijl die we bij Country House stimuleren. Ook vanwege de hoge en duurzame kwaliteit die in onze collectie thuishoort. Om die reden laten we je graag ons assortiment zien met bijzondere items van Mercer.

Mercer is te herkennen aan de opvallende vormgeving en de innovatieve manier waarop duurzaamheid wordt toegepast. Deze kenmerken zie je ook terug in andere merken die we in onze collectie vertegenwoordigen. Bekijk bijvoorbeeld de schoenen van Stone Island, een merk dat experimenteert met vezels en textiel. Deze experimentele houding leidt tot unieke ontwerpen die in de sportwereld en in het dagelijks leven veelvuldig gedragen worden.

Mercer schoenen en kleding van Country House

Kleding en schoenen met een zichtbare focus op duurzaamheid. Het merk Mercer loopt voorop in het toepassen van innovatieve en duurzame technieken en dat zie je terug in een stijlvolle schoenenlijn. Bekijk de schoenen in onze collectie en laat je inspireren door de urban, eigentijdse stijl die het merk eigen is. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of kom langs in onze winkel.