Country House

Stone Island

Aan de Karel Doormanstraat vind je Stone Island by Country House. Op deze locatie vind je alle Stone Island kleding in Rotterdam waar je maar van kunt dromen.

Stone Island collectie

We hechten veel waarde aan de winkelbeleving. Daarom hangt er een prettige sfeer in onze winkels en is het op een comfortabele manier ingericht. We zorgen er ook voor dat er voor ieder wat wils is. Dat geldt zeker voor onze uitgebreide Stone Island collectie. Inclusief onze Stone Island Shadow Project collection.

Onze deskundige modeadviseurs volgen de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van mode op de voet. We ademen fashion, of het nu helemaal van vandaag is of juist lekker tijdloos. Waar we nog het meeste op letten, is op de kwaliteit. Hierdoor kunnen we je oprecht en deskundig adviseren en heb je altijd iets wat aansluit bij jouw wensen. Een tevreden klant, dat is waar we het bij Country House voor doen.

Benieuwd naar ons assortiment?

Wil je onze collectie met eigen ogen bekijken? Kom dan eens langs in onze winkel. Doordat we ons assortiment blijven vernieuwen, is het altijd leuk om ons nog een bezoekje te brengen. Onze winkel bevindt zich midden in het centrum van Rotterdam en is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

Country House Stone Island
Karel Doormanstraat 344
3012 GR Rotterdam
+31 (0)10 41 45 606
Hours
Monday closed
Tuesday - Thursday 10:00 – 18:00 hrs
Friday Summertime 10:00 – 21:00 hrs
Friday Wintertime 10:00 – 19:00 hrs
Saturday 10:00 – 17:00 hrs
Sunday 12:00 – 17:00 hrs