Country House

Authentic Blue

Ons Country House filiaal aan de Meent in Rotterdam kenmerkt zich door de Authentic Blue-identiteit. Wij zijn gek op de jeans stijl en het prachtige blauw en dat zie je terug in het interieur en de details in de winkel. Toch vind je hier meer dan alleen de jeans: hier ontdek je de echte must haves.

Winkelen in stijl

In de winkel hangt een prettige sfeer van comfort en waardering. De winkelervaring wordt compleet door het unieke merkenportfolio. Bij een bezoek aan het filiaal kun je natuurlijk rekenen op de deskundigheid van onze ervaren en servicegerichte modeadviseurs. Ze hebben een passie voor het vak, onze producten en merken. Ze weten de kwaliteit van onze producten te waarderen en dat merk je als klant: je gaat altijd de deur uit met het gevoel dat je aankoop een goede investering is geweest. Dit geheel kenmerkt Country House.

Kom langs!

Benieuwd geworden naar onze winkel aan de Meent? Bezoek ons gerust! We houden ervan om onze klanten te verrassen en onze winkel te vernieuwen. Daarom heb je altijd een reden om nog eens terug te komen. Bovendien is de Meent een gezellige winkelstraat in Rotterdam, waar je ook nog eens lekker kunt eten en drinken.

Country House Authentic Blue
Meent 70 a
3011 JN Rotterdam
meent@countryhouserotterdam.nl
+31 (0)10 28 00 329
Hours
Monday 13:00 – 18:00 hrs
Tuesday - Thursday 10:00 – 18:00 hrs
Friday 10:00 – 21:00 hrs
Saturday 10:00 – 17:00 hrs
Sunday 12:00 – 17:00 hrs