Woolrich kleding is prettig, comfortabel en het gaat lang mee. Bij het merk wordt namelijk gebruik gemaakt van de meest innovatieve technieken, waardoor deze eigenschappen gerealiseerd kunnen worden.

Super sterk in weer en wind

Een voorbeeld is Ramar Cloth, dat bekend staat om hoe lang het mee gaat bij intensief buitengebruik. Het zit comfortabel en is ideaal voor de winterse maanden. Doordat de stof waterdicht is, blijf je in elke regen-, hagel- of sneeuwbui lekker droog.

Door de Shape memory technologie krijgt kleding altijd weer zijn oorspronkelijke vorm terug. Ook wanneer het enorm gekreukeld was, veert het weer terug. Bestand tegen de regen, maar ook tegen beschadigingen. Zo kan het bijvoorbeeld niet zomaar kapot scheuren.

Ook Gore-tex wordt verwerkt in de kleding en andere accessoires (zoals mutsen) van Woolrich. Gore-tex is water- en winddicht en ademt. Hierdoor wordt zweet gemakkelijk naar buiten afgevoerd en blijft de warme van je lichaam op een comfortabele manier behouden.

Woolrich verkrijgbaar bij Country House

Ben je op zoek naar kleding van een geweldige kwaliteit, dat ook goed tegen een stootje en diverse weersomstandigheden kan? Dan is Woolrich wellicht een interessante keuze. Natuurlijk verkrijgbaar in onze Country House winkels in Rotterdam, dus kom snel een kijkje nemen.

Authentic Blue Country House

Country House merken