Ten C is een afkorting van “The Emperor’s New Clothes”. In het Nederlands kennen we deze titel als “De nieuwe kleren van de keizer”, van het sprookje van Hans Christiaan Andersen. Het sprookje symboliseert dat je verder moet kijken dan wat je ziet, en moet waarderen wat er daadwerkelijk is.

Kleding dat met jouw leven vergroeit

In de kleding van Ten C vind je geen labels. Niet aan de buitenkant, maar ook niet aan de binnenkant. Het gaat erom dat je houdt van het product, niet van zozeer van het label dat eraan hangt. Net als die fijne jeans, of die lekkere trui. Je kleding moet een onderdeel worden van wie jij bent. Hoe meer het bij jouw persoonlijkheid aansluit, hoe langer je er plezier van wilt hebben. Daarom wordt er bij Ten C veel waarde gehecht aan goed vakmanschap bij het maken van de “Seven Pieces” en staat kwaliteit voorop. Zo heb je er lang plezier van.

Ten C verkrijgbaar bij Country House

Het kledingmerk Ten C is ontworpen door Alessandro Pungetti en Paul Harvey. Het wordt op één plek in Italië geproduceerd. Er zijn zeven soorten jassen, in vier verschillende kleuren. Deze vind je natuurlijk bij Country House!

Authentic Blue Country House

Stone Island Country House

Country House merken