Stone Island heeft een cultuur waarbinnen enkele kernonderdelen de grondslag vormen van het succes. Onderzoek, experimenteren, functioneren en het gebruik van de voorwerpen behoren hiertoe. Niet geheel onbelangrijk, omdat Stone Island oorspronkelijk een sportkledingmerk is. Van sportkleding mag je dan ook verwachten dat het je comfort biedt en helpt om je prestaties te verbeteren. Het merk, dat al bestaat sinds 1982, is een symbool geworden voor het onderzoek naar textiel en vezels. Maar we zien de resultaten niet alleen terug in de sportwereld.

Onderzoek zorgt voor nieuwe technologieën

De vele onderzoeken hebben unieke materialen opgeleverd, met bijzondere eigenschappen. Of het nu gaat om waterafstotende stoffen, een stof die van kleur verandert wanneer de temperatuur stijgt of daalt, of om beschermend materiaal voor computers in de luchtvaart.

De kwaliteit van het eindproduct is belangrijk voor Stone Island. Daarom controleren zij in elke fase de kwaliteit van het product. Zo kan er op tijd worden ingegrepen als er een verkeerde productie tussen zit.

Stone Island verkrijgbaar bij Country House

Stone Island vind je natuurlijk in onze Country House winkels. Wij staan voor unieke producten van hoge kwaliteit, die tot stand zijn gekomen door de nieuwste technologieën. Daarom mag dit merk niet ontbreken in onze collectie. Benieuwd wat we je kunnen bieden? Kom dan eens naar één van onze winkels in Rotterdam.

Authentic Blue Country House

Stone Island Country House

Country House merken