Denham is een jeansmerk dat is opgericht door de Engelsman Jason Denham. Dit gebeurde in 2008, nadat hij al enige jaren werkzaam was in de denim industrie. Hij vond dat jeans niet meer de waardering kregen die ze verdienen, en besloot daarom zijn eigen label op te zetten. Dit deed hij niet alleen, maar werkte samen met andere gepassioneerde denim liefhebbers die creatief met de spijkerstof om kunnen gaan.

Balans tussen authenticiteit en inventiviteit

Aanbid de traditie, weg met de conventie. Dat is een spreuk die kenmerkend is voor Denham. Of, zoals ze zelf zeggen: “The Denham label is focused on balancing an intense commitment to progressive design against an equally obsessive respect for jeans craft tradition.” Dit vraagt natuurlijk om jeans met een scherp randje. Waarom zou je genoegen nemen met een gewone jeans? Je wilt een eye-catcher, iets wat zo origineel is dat je mond ervan open valt. Authentiek dus, en tegelijkertijd inventief.

Denham bij Country House

Die authenticiteit en edgy look, daar houden wij ook wel van! Daarom vind je de collectie van Denham natuurlijk bij Country House.

Authentic Blue Country House

Stone Island Country House

Country House merken