Het bedrijf Closed is opgericht in 1978, waar sindsdien met veel liefde kleding wordt geproduceerd.

Een bedrijf van familie en vrienden

Het bedrijf is een familiebedrijf met sterke banden en ze werken graag met mensen die ze kennen, mogen en vertrouwen. Want waarom zou je met mensen werken die je niet mag? Daarom zijn ook vrienden bij het kledingmerk betrokken geraakt, die hier met veel plezier werken op de verschillende afdelingen van het bedrijf. Ze verzorgen de ontwerpen, maar zijn ook nauw betrokken bij het produceren van de kleding in Italië.

Een doordacht ontwerp

Bij Closed zijn ze gek op kwaliteit en werken daarom met niets liever dan materiaal van hoge kwaliteit. Van denim tot chino. Dit zijn goede stoffen om te verwerken in broeken. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ze bij Closed ooit zijn begonnen met het maken van broeken. Toch kunnen ze veel meer dan dat. In alle ontwerpen en uitwerkingen van elke creatie ligt veel tijd en aandacht. Door goed over de ontwerpen na te denken, komen de mooiste resultaten tot stand.

Comfortabel design

In de kleding van Closed moet je je comfortabel kunnen voelen, elke dag weer opnieuw. En waarom zou design niet comfortabel mogen zijn? Daarom doen ze er alles aan om duurzame kwaliteit te bieden.

Modern en tijdloos bij Country House

Ze spelen misschien niet op elke trend in, maar produceren wel moderne en toch tijdloze kleding. Zo vind je bij Closed altijd iets dat past bij vandaag. Je vindt Closed natuurlijk bij Country House.

Country House merken