Armor Lux is een kledingmerk dat zijn sporen heeft achtergelaten in de geschiedenis. Wat in 1938 begon als een weddenschap om luxe ondergoed te ontwerpen en te produceren, is uitgegroeid tot een groot succes. Kwaliteit en Navy zijn kernwoorden die typerend zijn voor Armor Lux.

Voor jong en oud

Zowel mannen als vrouwen dragen graag de comfortabele kleding van het Franse merk. Sinds 1997 is Armor Lux uitgebreid met een kledinglijn voor kinderen. Nu kan het hele gezin goed voor de dag komen in dit leuke merk, waarin we de navy-stijl nog veel terug zien komen.

Verzekerd van kwaliteit

Armor Lux heeft vooral een goede naam weten op te bouwen door de kwaliteit die het merk biedt. Elk product wordt gecontroleerd door de Quality Department, voordat het de naam van het merk mag dragen. Zo ben je altijd verzekerd van kwaliteit.

Verkrijgbaar bij Country House

De winkels van Armor Lux zijn verspreid over zorgvuldig geselecteerde landen in Europa. Deze vind je -naast Frankrijk- ook in Duitsland, Denemarken, Engeland en Schotland. In Nederland vind je Armor Lux bij Country House.

Authentic Blue Country House

Country House merken